Termékek Menü
0
06707708242
LM folyékony kéztisztító 500 ml Katt rá a felnagyításhoz

LM folyékony kéztisztító 500 ml

Ár:
3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 8914011
Cikkszám: 8914011
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Barkács ajánlásával! Kíváló termékek kíváló árakon, kedvező szállítási feltételekkel!

Leírás:

A Liqui Moly kéztisztító egy különösen kímélő és bőrsemleges tisztítószer, mely bőrvédő anyagokat és kizárólag környezetsemleges súrolóanyagokat tartalmaz. Oldószermentes, pH-érték tekintetében enyhén savanykás beállítású. Összetétele biztosítja a bőr védőrétegének fenntartását. Ezt számos dermatológiai teszt bizonyítja. A termék újratermelődő alapanyagokra épül.  
Hatékonyan oldja az erős szennyeződéseket, mint olajok, zsírok, kátrány, bitumen, nyomdafestékek és hasonlókat a bőr különösebb károsítása nélkül. A környezetsemleges súrolóanyagok nem terhelik a környezetet, amint az egyéb súrolószerek esetében tapasztalható. A lefolyókban és szennyvízvezetékekben a termék nem okoz dugulást.  

Tulajdonságok:

  • bőrsemleges pH-érték
  • kiváló tisztítóhatás
  • kettős hatás
  • zsírvisszapótló hatás
  • használata takarékos
  • dermatológiailag tesztelt

 

Technikai adatok:

Szín                                       bézs

Viszkozitás                            folyékoy-sűrű

pH-érték                                kb. 6-7

Sűrűség                                 0,90 g/cm³

Habosodó képesség              jó

 

Bőrrel való összeférhetőség:

A kéztisztító dermatológiailag tesztelt, pH-semleges és számos bőrgyógyászati vizsgálatnak vetették alá. A kitűnő minőségnek köszönhetően a termék minden esetben megállta helyét. Ezen túlmenően kettős hatással bír. A komplex, szinergisztikus hatású tenzidrendszer a szennyeződések bőrkímélő eltávolítására szolgál, miközben értékes természetes eredetű zsírokat visz a bőrbe, ily módon gondoskodva a zsírveszteség visszapótlásáról.   

Törvényi előírások:

A Liqui Moly kéztisztító az Élelmiszeripari és Közszükségleti Cikkekről szóló Törvény (LMBG), a Kozmetikai Rendelet (KVO), valamint az EG Kozmetikai Irányelvek hatálya alá tartozik. A termék tehát nem tartozik a Vegyianyagokról szóló Törvény és a Veszélyes Anyagokról szóló Rendelet hatálya alá. EG biztonsági adatlap ezért nem szükséges. 

Ökológiai adatok:

A kéztisztító nem tartozik a Mosó- és Tisztítószerek Környezetre Gyakorolt Hatásáról szóló Törvény (WRMG) hatálya alá. Az ezen törvényben írt, a lebomlásról szóló követelményeknek azonban megfelel.  

Tárolás:

A Kozmetikai Rendelet szerint eredeti, zárt csomagolásban, szobahőmérsékleten legalább 30 hónapig tárolható.  

További tudnivalók a bőrvédelemről:

Manapság minden harmadik ember valamilyen allergiában szenved. A bőrpanaszok a foglalkozási ártalmak körében az élen állnak és alkalmatlanná tehetik a munkavállalót szakmája gyakorlására. A munkahelyen előforduló nagymértékű károsanyag-terhelés különleges óvintézkedéseket tesz szükségessé. Főként a hűvösebb évszakokban fontos a bőr zsír- és nedvességtartalmának megőrzése. A páratartalom ilyenkor nagyon alacsony, mivel a hideg levegő nem tud annyi nedvességet felvenni, mint a meleg. Ráadásul az emberi bőr ilyenkor kevesebb zsírt termel. Mindebből következően ilyenkor gyakrabban fordul elő a bőrszárazság és a bőr berepedezése. A szabadon lévő bőrfelületek ápolásáról tehát különösen gondoskodni szükséges. 

Használat:

Használata igen takarékos. A készülék által adagolt kb. 3 g mennyiség elegendő egy alapos kézmosáshoz. Alaposan dörzsöljük be a száraz bőrt. Kevés vízzel oldjuk a kézre rakódott szennyeződést és tovább dörzsöljük, majd bő vízzel alaposan öblítsük le. Ezt követően gondosan szárítsuk meg bőrünket.     

Felmerülő kérdés esetén fordulj, mukatársainkhoz a 06/20/266/5004 és a 06/70/3684999- es telefonszámokon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek