Termékek Menü
0
06707708242
KONIX égésjavító és koromtalanító adalék Katt rá a felnagyításhoz

KONIX égésjavító és koromtalanító adalék

Ár:
810 Ft (638 Ft + ÁFA)
Égést javító, égéstér és füstgáztisztító adalékanyag.
Cikkszám: 300013
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Barkács ajánlásával! Kíváló termékek kíváló árakon, kedvező szállítási feltételekkel!

Az utóbbi években a gáz árának rohamos emelkedése miatt, egyre többen állnak vissza a régi, hagyományos szénnel, fával történő tüzelési módra.

A kimerülő szénkészletek, a fogyatkozó erdeink energiatakarékosságra ösztönzik az embereket.  Az energiatakarékosság jegyében került sor a KONIX adalékanyag kitalálására,   kikisérletezésére.

Sikerét bizonyítja, a Tokodi Szénfeldolgozó Rt.-vel történt megállapodás, amelynek alapján, a gyártás során a szénhez keverve, sajtolva állították elő a brikettet, majd az így előállított terméket KONIX brikett néven hozták forgalomba.

A KONIX minden szilárd tüzelésű fűtőberendezésben használható. Az adalékanyag folyamatos adagolása meggátolja az égés során keletkező, korom, kátrány, kén és egyéb szennyező anyagok lerakódását a tűztérben, a füstjáratokban és a kéményben.

A KONIX hatására a már lerakódott szennyeződések fellazulnak, leválnak és szürke pernye formájában a kémény koromzsákjában és a füstjárataiban gyűlnek össze. Az adalékanyag alkalmazásával a kémény tisztaságának ellenőrzésére évente csak egy alkalommal van szükség. Az adalékanyag használata azonban  a kéményseprőt nem helyettesíti.

A KONIX adalékanyag folyamatos használatával 2-5 % tüzelőanyag megtakarítás érhető el, ezen kívül a rossz minőségű alacsony kalóriájú szenek is jobb hatásfokkal tüzelhetők el, megakadályozza a szén-salak összeégését.

A KONIX adalékanyag csökkenti a kén-oxidok kialakulását, ezért környezetkímélő hatása sem elhanyagolható.

A KONIX a tüzelőberendezés fémszerkezetét nem korrodálja, védőréteggel látja el, a tűzteret határoló samott kevésbé repedezik meg, a felújítási ciklusidő növekszik.

Nem robbanásveszélyes, könnyen kezelhető, tárolható.

Felmerülő kérdés esetén fordulj, mukatársainkhoz a 06/20/266/5004 és a 06/70/3684999- es telefonszámokon.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek